Vrienden

Word ook ‘Vriend van COV Sursum Corda’!

Voor een bedrag van minimaal € 35,00 per jaar ben je ‘Vriend van COV Sursum Corda’. Hiermee steun je onze ambitie en kunnen wij je (regelmatig) trakteren op mooie concerten.

Wat zijn mijn voordelen als ‘Vriend van COV Sursum Corda’?

Naast het kunnen beluisteren van prachtige en goed uitgevoerde muziek, heb je als ‘Vriend van COV Sursum Corda’ nog de volgende voordelen:

  • je krijgt jaarlijks € 10,00 korting op één toegangskaartje;
  • er wordt een plaats voor je gereserveerd bij onze concerten. Deze reservering geldt ook voor de andere personen voor wie je een kaartje hebt besteld (totaal maximaal 4 plaatsen);
  • je krijgt twee keer per jaar een nieuwsbrief van ons koor over ons programma en andere informatie die voor jou als vriend relevant is;
  • je bent van harte welkom bij onze open repetitie. Hiervoor ontvang je t.z.t. een uitnodiging.

Waarom vriend worden van COV Sursum Corda?

COV Sursum Corda wil in deze regio graag mooie uitvoeringen van klassieke zangwerken brengen voor een breed publiek. Wij werken daar iedere week hard aan en de concerten zijn de jaarlijkse terugkerende hoogtepunten. Het realiseren van kwalitatief hoogstaande concerten vergt goede solisten, muzikale begeleiding en de huur van geschikte ruimtes. Kortom, een concert is een dure aangelegenheid. Naast de kaartverkoop voor een concert, ontvangt het koor een bijdrage van Gemeente Ede. Deze inkomsten zijn niet kostendekkend, zodat de koorleden ook activiteiten ondernemen om de koorkas te vullen.

We willen echter absoluut geen concessies doen aan de kwaliteit die ons publiek van ons gewend is en ook de toegangsprijs willen wij betaalbaar houden. Daarom zoeken wij naar aanvullende bronnen van inkomsten. Ook jij kan hieraan een bijdrage leveren door ‘Vriend van COV Sursum Corda’ te worden.

Wat moet ik doen om ‘Vriend van COV Sursum Corda’ te worden?

Graag verwelkomen wij je als vriend van COV Sursum Corda. Vul onderstaand formulier in of stuur je naam en het bedrag waarmee je ons jaarlijks wil steunen naar info@covsursumcorda.nl. Je ontvangt dan alle benodigde informatie die nodig is voor inschrijving.

Ik heb nog een vraag over ‘Vrienden van COV Sursum Corda’

Heb je nog vragen, mail dan gerust naar info@covsursumcorda.nl.

Ja, ik wil 'Vriend van COV Sursum Corda' worden