Vrienden

Word ook ‘Vriend van COV Sursum Corda’!

Voor een bedrag van minimaal € 30,00 per jaar bent u ‘Vriend van COV Sursum Corda’. Hiermee steunt u onze ambitie en kunnen wij u (regelmatig) trakteren op mooie concerten.

Wat zijn mijn voordelen als ‘Vriend van COV Sursum Corda’?

Naast het kunnen beluisteren van prachtige en goed uitgevoerde muziek, heeft u als ‘Vriend van COV Sursum Corda’ nog de volgende voordelen:

  • er wordt voor u een plaats gereserveerd bij onze concerten. Deze reservering geldt ook voor de andere personen voor wie u een kaartje heeft besteld (totaal maximaal 4 plaatsen);
  • u krijgt twee keer per jaar een nieuwsbrief van ons koor over ons programma en andere informatie die voor u als vriend relevant is;
  • u bent van harte welkom bij onze open repetitie. Hiervoor ontvangt u t.z.t. een uitnodiging.

Waarom vriend worden van COV Sursum Corda?

COV Sursum Corda wil in deze regio graag mooie uitvoeringen van klassieke zangwerken brengen voor een breed publiek. Wij werken daar iedere week hard aan en de concerten zijn de jaarlijkse terugkerende hoogtepunten. Het realiseren van kwalitatief hoogstaande concerten vergt goede solisten, muzikale begeleiding en de huur van geschikte ruimtes. Kortom, een concert is een dure aangelegenheid. Naast de kaartverkoop voor een concert, ontvangt het koor een bijdrage van Gemeente Ede. Deze inkomsten zijn niet kostendekkend, zodat de koorleden ook activiteiten ondernemen om de koorkas te vullen.

We willen echter absoluut geen concessies doen aan de kwaliteit die u van ons gewend bent en ook de toegangsprijs willen wij betaalbaar houden. Daarom zoeken wij naar aanvullende bronnen van inkomsten. U kunt hieraan een bijdrage verlenen door ‘Vriend van COV Sursum Corda’ te worden.

 

 

Wat moet ik doen om ‘Vriend van COV Sursum Corda’ te worden?

Graag verwelkomen wij u als vriend van COV Sursum Corda. Vul onderstaand formulier in of stuur uw naam en het bedrag waarmee u ons jaarlijks wil steunen naar info@covsursumcorda.nl. U ontvangt dan alle benodigde informatie die nodig is voor inschrijving.

 

 

Ik heb nog een vraag over ‘Vrienden van COV Sursum Corda’

Heeft u nog vragen, mail dan gerust naar info@covsursumcorda.nl.

Ja, ik wil 'Vriend van COV Sursum Corda' worden