SponsorKliks
Hoe kan ik COV Sursum Corda gratis sponsoren?

Via het SponsorKlikslogo linksonder in het menu kom je rechtstreeks op de SponsorKlikspagina van COV Sursum Corda. Als je hier vervolgens op een winkel klikt en een bestelling doet dan is jouw vereniging geregistreerd als begunstigde en ontvangt COV Sursum Corda geld. Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiŽle bijdrage leveren aan COV Sursum Corda, zonder dat het jou een cent extra kost!

Boek een hotel bij Expedia of Booking.com of bestel online een pizza via Thuisbezorgd en COV Sursum Corda ontvangt geld in de koorkas. Via de categorieŽn boven in het menu kan je tevens bij diverse webwinkels als Wehkamp, Bol.com en Coolblue bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar COV Sursum Corda. En nogmaals, het kost jou niets extra!

Wil je COV Sursum Corda ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan je online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van COV Sursum Corda. Voor jou een kleine moeite, voor COV Sursum Corda directe inkomsten.


Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks wordt gedaan. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van COV Sursum Corda. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit* en profiteert COV Sursum Corda hier direct van!


Waarom SponsorKliks?

SponsorKliks is al sinds 2011 actief en wordt door de hoge omzetten die wij leveren bij de meeste winkels in het hoogste commissiesegment geplaatst. Doordat duizenden verenigingen actief deelnemen kunnen wij zeer goede, en regelmatig exclusieve, commissie-afspraken maken met winkels. Door deze schaalvoordelen keert SponsorKliks de hoogste nettocommissie uit in de markt!


Kan ik ook op een snellere manier SponsorKliks gebruiken?

Je kan ook rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com gaan en daar 'Chr. Oratoriumvereniging Sursum Corda Lunteren' selecteren. Of nog handiger: neem deze link op als favoriet in je browser of als snelkoppeling op je bureaublad van je computer of startscherm van je telefoon en doe al je online bestellingen via deze snelkoppeling.

* In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag er GEEN commissie op Nederlandse boeken worden gegeven.